Om

Golf & Culture AB verkar inom rese- och rekreationsbranschen, har sitt säte i Karlstad. Sedan starten sommaren 2011 har verksamheten breddats och har nu ett stort sortiment för en bred målgrupp. Fler resmål och kontakter knyts fortlöpande.

Historik och verksamhetsinriktning i Golf & Culture AB
Allt sedan företagets bildande har ambitionen varit att tillföra något nytt till golfresenären i form av golfspel kombinerat med upplevelser av kulturellt inslag på vald destination. Detta är också grunden i företagets verksamhetsidé.

Golfresenärer har många önskemål om innehåll på sin golfresa. Det kan gälla såväl för golfaren som spelar mycket som i mindre omfattning, likaså mellan olika hcp – nivåer. Golf & Culture AB erbjuder golfaren på utvalda destinationer ett innehåll efter önskemål och omfattning. Genom en dialog med resenären så paketeras resan utifrån några grundstenar av golfspel, boende och kulturella inslag. Omfattning avgör golfresenären.

Golfklubbar önskar allt oftare arrangera klubbresor för sina medlemmar. Resor med klubbens Pro och ledare. Golf & Culture AB har i nära samarbete med golfklubbar arrangerat ett flertal klubbresor med lyckat resultat. .

Golf & Culture AB har även arrangerat konferensresor med inslag av golfspel och kulturupplevelser, skräddarsydda efter omfattning och önskemål.Resmålet som varit flitigast besökt 2012 var Girona, Costa Brava Spanien, med framförallt golfresorten PGA Catalunya och Emporda Golf. Under 2013 blev Costa Blanca med flygdestination Alicante det populäraste resmålet. Här var det främst La Finca som drog stort intresse till sig. Under det gångna året fick också Costa Navarino i Grekland sitt genombrott.

Resenären är alltid välkommen med sin personliga önskning och företaget ger gärna förslag på resa till önskad destination.

Vi ordnar resan för:
– Golfklubben
– Tjejgänget
– Grabbgänget
– Medlemsresan för golfklubben
– Företagsresan
– Konferensresan m.fl.

I vår service ingår bl.a.
– Bokning av flyg inkl bagage
– Incheckning via internet
– Bokning av starttider
– Utflyktsarrangemang
– Information om resmålet

På resmålen erbjuds
– Golfspel med förbokade starttider
– Bra boende på golfresort eller önskad näraliggande stad
– Konferensmöjligheter